Vælg det rigtige CMS til din virksomhed

Når du starter virksomhed, kan du ikke undvære en ordentlig hjemmeside. Er du ikke en haj til at programmere hjemmesider fra bunden, så bør du vælge at bruge et CMS (content management system). Hvilket CMS du skal vælge, kan afhænge af den virksomhedstype, du har. 

Hvorfor skal du vælge en WordPress hjemmeside?

Har du en særlig kompleks virksomhed, som en kompliceret webshop, der skal håndtere mange varenumre, kan det kræve en særlig skræddersyet løsning. Har du ikke det, kan du sagtens nøjes med et af de mange CMS-systemer, som du kan finde på nettet, og som er lige til at downloade. Et af de bedste og mest enkle CMS-systemer er WordPress. WordPress er kendt for sin 5 minutters installering og slår sig op på, at alle, også den uøvede, nemt kan downloade og installere systemet på sit webhotel. Det gør dog ikke WordPress mindre professionelt end andre CMS. Tværtimod. Med en WordPress hjemmeside vil din virksomhed fremstå både professionel og seriøs.

Hvad kan du med en WordPress hjemmeside?

Med en WordPress hjemmeside har du mulighed for at lave mange forskellige løsninger. WordPress startede egentlig med at være et CMS for bloggere. Det er det sådan set stadig, men i dag er det langt mere. WordPress er et meget fleksibelt system og kan helt tilpasses dine behov. For eksempel kan du få lavet et tema, der afspejler din virksomheds design, eller du kan få et webshopmodul, hvis du ønsker at sælger produkter fra din hjemmeside. Laver du en hjemmeside i WordPress, sikrer du dig også en SEO-venlig hjemmeside, da søgemaskineoptimeringen er en integreret del af systemet. I det hele taget hører WordPress blandt de mest brugervenlig CMS på markedet. Man behøver ikke meget erfaring med CMS, for at kunne oprette et nyt indlæg eller en side med WordPress.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *