Tips til at vælge en psykolog i København

Annonce

Står du til at skulle finde en psykolog i København, du kan starte ved? Så kan det være rart med lidt gode råd, du kan tage med dig, når vil have det bedst mulige forløb. Hvis du bruger lidt tid på at undersøge de forskellige psykologer, der holder til i København, så er chancerne ekstra store for, at du finder det helt rette match. 

Kan psykologen hjælpe med din udfordring? 

Der er ekstra gode muligheder for at få hjælp til din udfordring, hvis psykologen allerede har erfaring med lignende forløb. Med andre ord, kan psykologen hjælpe med lige præcis den situation, du står i? Dette kan du også få en fornemmelse af, hvis du læser på psykologens hjemmeside, eller hvis du tager kontakt til vedkommende. 

Er der et godt match mellem dig og psykologen? 

Det kan måske virke besynderligt, at du skal forholde dig til, om der er et godt match mellem dig og psykologen. Ikke desto mindre så kan det have meget at sige for dit samlede forløb. For at du får mest muligt ud af din terapi, så er det vigtigt, at du er komfortabel og tryg ved psykologen. Hvis du derfor har en god mavefornemmelse med den person, du starter ved, så lyt følg endelig gerne den. Og tænker du omvendt, at matchet mellem dig og psykologen ikke virker til at fungere, så kan det være godt givet ud, at du leder efter en anden. 

Hvornår kan du starte ved psykologen? 

En sidste ting du også kan kigge efter er, hvornår du kan starte ved din psykolog i København. Det er nemlig meget naturligt, at der er ventetid ved de mange psykologer, der findes rundt omkring i landet. Hvis det derfor også er ekstra vigtigt for dig at starte relativt snart, så gå gerne med en psykolog, som kan give dig en tid i den nærmeste fremtid. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *