Tapetklister og tapetlim

Hvid du elsker tapet og gerne vil give et af dine rum et ekstra pift ved at opsætte en flot tapet, så læs med her og få tips til, hvordan du kommer godt i mål med projektet.

Tapetter har de seneste mange år fået et comeback – og det er der ikke noget at sige til for det en flot tapet kan altså virkelig gøre noget ekstra godt for et rum. Hvis du maler et f.eks. dit soveværelse med en blød farve og gerne vil bryde det bløde og give rummet lidt kant, så kan du med fordel vælge at opsætte tapet på den ene væg. Det giver nemlig rummet en flot finnish og kant.

Det behøver ikke at være svært at opsætte tapet. Faktisk kan det være ganske nemt med de nye non-wowen tapetter, hvor du kan bruge tapetklister og tapetlim direkte på væggen i stedet for på bagsiden af tapetet, som i gamle dage. Ved disse nye slags tapetter kan du nemlig klistre tapatklisteret direkte op på væggen med en stor pensel beregnet til tapetklister og så bagefter sætte tapeten op på væggen og glatte til. Det gør tingene lidt nemmere og du behøver ikke at være bange for at du kommer til at klistre en bane tapet sammen.

Hos https://www.nicetapet.dk kan du finde alt det du skal bruge, når du går i gang med dit tapet-projekt. Køb eventuelt forskellige slags ruller og brug tapet i forskellige rum med forskellige mønstre og sammen med forskellige farver. Hvis du vælger at bruge tapet i flere rum i din bolig, så sørg for, at der er en form for rød tråd gennem valget af tapet og farver. På den måde får din bolig et samlet udtryk, som former hele dit hjem. Vær ikke bange for at prøve det af. Det er ret nemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *