Skal du til lægen med din inkontinens?

Oplever du problemer med at holde på vandet, og har du mistanke om, at det drejer sig om inkontinens? Hvad er inkontinens overhovedet for noget, og er det virkelig værd at tage til lægen for?

Lær mere om det på nettet

Nettet er et fantastisk sted at finde mere information om en bestemt ting, uanset hvad den ting så er. På 

https://empelvic.dk/inkontinens/ kan du for eksempel lære meget mere omkring inkontinens, hvilket kan være en stor hjælp, når du prøver at finde ud af, om det er et problem, du har. 

Læg mærke til dine toiletvaner i en uges tid og se, om de matcher op med symptomerne på inkontinens. Hvis du generelt føler, at du kan genkende dig i symptomerne, så er det meget sandsynligt, at du har inkontinens. 

Der kan være mange grunde til, at man har inkontinens. Nogle gange kan du finde svaret ved selv at lede efter det på nettet, og hvis det er noget, du selv kan ændre, så kan du eventuelt forsøge dig frem med det først. Men hvis det volder dig store problemer, eller du ikke kan finde grunden dertil, så er det altid en god ide lige at tage et smut til lægen. 

Tag til lægen hvis det volder dig problemer

Hvis du oplever store problemer med inkontinens i din hverdag eller generelt bare er generet af det, så bør du tage et smut til lægen. Det er trods alt derfor, de er der. 

Det er altid en god ide at tage til lægen, når man har et problem, som er vedvarende, omkring ens fysiske eller mentale tilstand. Din læge kan bedre vejlede dig i, hvad du skal stille op. Måske kan han eller hun give dig nogle knibeøvelser at lave, eller måske skal der medicin til?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *