Økonomisk gevinst ved A-kasse skifte

Har du overvejet om der er steder i dine månedlige udgiftsposter, hvor du sparer økonomisk hvis du vælger at se på andre alternativer?

Se efter andre alternativer og spar penge

Det har vist sig, at det faktisk godt kan betale sig, hvis man en gang hvert halve år tager et kig på alle de udgifter, man skal afholde hver måned. Det er forskelligt fra person til person, hvor meget der er at spare, men hvis du ikke har gjort det nogensinde, så kan du være ret sikker på, at du finder bedre alternativer ved nogle af de faste udgifter.

Det første du kan vælge at kigge på, er dine lån. Har du flere forskellige lån med forskellige låneudbydere, så kan det sagtens tænkes at du kan spare penge, ved at samle dine lån ét sted. Ved samlelån forstås der, at det kun er en långiver der skal have med dine lån at gøre og det er oftest noget der kan handles en bedre rente samlet sent hjem på.

Spar penge ved at samle flere ting ét sted. Foto: Unsplash

Få frit valg på alle hylder og vælg der ud fra hvad du ønsker

Gå derfor i gang med at notere, hvilke lån du har og tag derefter kontakt til nogle forskellige långivere, for at få hevet den bedste aftale i hus. Du kan med fordel bruge den overskuelige oversigt over, hvilke långivere der er online at få deres bud på, hvad de kan hjælpe dig med. Til slut kan du vælge den bedste tilbud, som du er endt med.

Du kan også vælge at kigge på om du er medlem af den rigtige A-kasse. Selve posten A-kasse, bør du aldrig vælge fra helt, men du kan sagtens være heldig at finde en billigere A-kasse end du allerede har nu. Hvis du skulle være uheldig at skulle gøre gavn af dagpenge, vil det alligevel være den samme dagpengesats du vil modtage, om du har valgt en dyr eller billig A-kasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *