Når de almindelige cigaretter skiftes ud med e-cigaretter

E væske og e-cigaretter er i de seneste år blevet et populært produkt, og et produkt som især mange rygere har fået øjnene op for. Væskerne til e-cigaretterne indeholder forskellige smage, nikotinstyrker og forskellige styrker af dampe, som du selv har muligheden for at justere. 

Overvejer du selv, om det er tid til at prøve et alternativ til de traditionelle cigaretter? Læs med her, og bliv klogere på e-cigaretter og e-væske.

E-væsker med forskellige nikotinindhold

At ryge cigaretter er usundt, det ved de fleste, og her kan e-cigaretter være et godt alternativ og en god måde til, hvis man ønsker helt at stoppe med at ryge de almindelige cigaretter, eller til måske bare at trappe lidt ned i et stort forbrug.

Vælger du at ryge e-cigaretter, så har du også muligheden for selv at bestemme både indholdet af nikotin, men også hvilken smag, og hvor meget damp du gerne vil have, din e-cigaret skal give dig. Nogen ønsker for eksempel at få en stor og fyldig damp, mens andre ønsker en mere afdæmpet damp. Dampen er den “røg”, du trækker ned i lungerne, når du damper på din e-cigaret.

Hvad er e-væske?

E-væskerne består af en blanding af propylene glycol, glycerol/glycerin, aroma og nikotin, som kan variere fra produkt til produkt. Vil du gerne have en e-cigaret med meget nikotin, eller ønsker du en variant helt uden? Det er helt op til dig. Det handler bare om at finde den rette e væske og smag, som passer dig.

Vælg den rette smagsvariat

Der er findes mange forskellige smagsvarianter. Blandt andet lakrids, menthol, jordbær, tobak og endda vingummi, hvis du er en af dem, som gerne vil have en lidt anderledes smag, når du damper. Bliver du hurtigt træt af menthol eller jordbær? Køb lidt forskellige så du har noget at skifte imellem.

Som du nok kan regne ud, så bestemmer du helt selv, hvordan din e-væske til din e-cigaret skal være, så den passer til det, som du gerne vil have ud af at dampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *