Lær at hele dig selv på et kreativt kursus

Annonce

Har du har brug for ekstra redskaber til at bryde mønstre, der ikke er gode for dig, eller mønstre som holder dig tilbage? Eller er du et sted i dit liv, hvor du vil lære, hvordan du kan hele dig selv? Så er det værd at overveje, om ikke du skal på et kreativt kursus ved en psykolog. På et kreativt kursus kan du nemlig få en række redskaber med i rygsækken, som kan hjælpe dig videre. Det kan du også blive klogere på herunder. 

Hvad kan et kreativt kursus give dig? 

Når du kommer på et kreativt kursus, så kan du få større afklaring omkring, hvad du ønsker med dit liv. Du kan få styrken til at komme videre i den situation, du er i. Du kan gå fra kurset og føle dig mere i live. Du kan få mere afklaring og flere svar på større spørgsmål, du måtte have til livet. Og så kan du få støtte fra de andre deltagere, der er på kurset. 

Som du nok kan fornemme, så er mulighederne mange, når du vælger at komme på et kreativt kursus. Det kan derfor også være rigtig godt givet ud, når du sætter tid af til selvheling på denne måde. 

Hvad er selvheling helt præcist? 

Når du kan lære at hele dig selv på et kreativ kursus, så lærer du at høre og handle ud fra, hvad både din sjæl og krop siger til dig. Helingen handler derfor også om, at du kan tage dele tilbage af dig selv igen.

Hvad er det særlige ved et kreativt kursus? 

Det særlige ved et kreativ kursus er, at du får en anden måde, du kan arbejde med dig selv og med selvheling på, end i almindelig terapi ved en psykolog. Det kreative kursus tager nemlig alt fra lyd, dans, helingsritualer og billeder i brug, når du skal arbejde med dig selv og lære selvheling. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *