Hvordan havner du ved den rette parterapeut i Lyngby?

Annonce

Som par kan det være et stort skridt, når der skal opsøges en parterapeut. For det at skulle opsøge en professionel betyder også, at vedkommende skal lukkes ind i de udfordringer og den private situation, I står i. Det kan derfor også være ekstra vigtigt at havne ved den helt rette, så I kan få det bedst mulige forløb og ikke mindst oplevelse. Så lad os prøve at se på, hvordan I kan nå i mål med det. 

Måder du kan havne ved den rette parterapeut i Lyngby 

Hvilke forløb har parterapeuten ekstra erfaring med? 

En første ting der kan undersøges er, hvilke forløb den kommende parterapeut Lyngby har erfaring med. For det vil være en stor fordel, hvis dig og din partner kan ende ved en, som har haft ekstra mange forløb f.eks. omkring problemer med utroskab, intimitet eller lignende. For når parterapeuten har det, så kan vedkommende være endnu bedre til at hjælpe jer videre og komme med brugbare værktøjer, I kan trække på, når I kommer tilbage til hverdagen. 

Hvordan er kemien mellem jer og parterapeuten? 

En anden ting der kan være utrolig vigtig at mærke efter er, hvordan kemien er mellem jer som par og så parterapeuten. For det har utrolig meget at sige, at I er komfortable ved vedkommende, og at parterapeuten kan gribe Jer “korrekt” an. I vil nemlig mærke, hvordan udbyttet generelt kan være større, når der også er en god kemi med parterapeuten. 

Hvordan arbejder parterapeuten i Lyngby? 

En tredje ting der kan være godt at undersøge nærmere er, hvordan parterapeuten i Lyngby helt præcist arbejder. For der er mange forskellige måder, terapi kan foregå på. Sæt derfor også gerne tid af til at læse mere om parterapeuten, og de metoder og tilgange som kendetegner vedkommendes forløb. 

Hvad har tidligere par udtalt om parterapeuten? 

Noget du også kan sætte tid af til at undersøge er, hvad tidligere par har udtalt om den parterapeut i Lyngby, du eventuelt har øjnene på. Det kan nemlig give ekstra ro i maven, når andres oplevelse også har været god. Du kan derfor se, om ikke du kan finde udtalelser på hjemmesiden, som parterapeuten har. Alternativt kan du også klikke ind på vedkommende firmarelaterede Facebookprofil. Her kan der nemlig også deles den oplevelse, man har haft i parterapi. 

Hvis du bruger tid på at undersøge disse tre ting, så skal dig og din partner nok havne ved den helt rette parterapeut i Lyngby. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *