Her er grunden til at mange vælger online terapi

Annonce

Online terapi er noget nyt, som mange i dag vælger, når de ønsker en samtale med en psykolog. Du undrer dig måske over, hvad online terapi er? Hvordan det foregår? Samt hvem der tilbyder online terapi? Alle svar finder du i denne artikel.

Hvad er online terapi?

Online terapi er egentlig den samtale, du har med psykologen – bare hvor den foregår online i stedet for i den fysiske klinik. Online terapi kan både foregå direkte fra ens smartphone, tablet eller computer alt efter, hvad der er nemmest for dig. Det er en populær måde at komme i terapi på, da man udnytter teknologien til at man komme i terapi med lige præcis den psykolog, du ønsker. Ved at skulle mødes fysisk, vælger langt de fleste en lokal psykolog. 

Online terapi giver dig mulighed for at sidde hjemme i de trygge og vante omgivelser, mens du snakker med en autoriseret psykolog. 

Derfor vælger mange online terapi

Først og fremmest har corona sat skub i online terapi. Særligt fordi, vi har skulle være hjemme og undgå smittespredning. Dermed har det være smart og nemt at kunne vælge online terapi.

Online terapi er også en stor fordel for dem, som har en travl hverdag. Med online terapi kan du let planlægge din dag, uanset om du er på farten, på arbejde eller hjemme. Du vil spare tid på at skulle møde op hos psykologens klinik.

Der er mange, der synes det er svært og grænseoverskridende at række ud efter hjælp. Her gør online terapi det lettere at nå ud til de personer, som netop har sværere ved at bede om hjælp. 

Hvilken psykolog tilbyder online terapi i Danmark? Hvis du leder efter en autoriseret psykolog i Danmark, som tilbyder online terapi, kan vi varmt anbefale dig, at tage kontakt til psykolognagboel.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *