Har du klargjort dig til en hvid vinter?

Med vinteren i Danmark er der altid risiko for, at snevejr og glatte veje følger med. Det betyder, at der også skal både ryddes sne og saltes. For særligt glatte veje øger risikoen for ulykker, og derfor er altafgørende at være på forkant med sne- og frostvejr. Læs videre her og find ud af, hvad du kan gøre, når vinteren bider fra sig.    

Vinteren er over os, og det betyder en øget risiko for frost og snevejr. Særligt temperaturer under frysepunktet kan være farlige, ikke bare for trafikken, men også fodgængere og cyklister. Som grundejer skal du derfor være opmærksom på, at dit fortov er ryddet for sne og saltet, så du minimerer risikoen for ulykker. Læs mere om snerydning regler her

Få ryddet sne i Odense og omegn hos Snevagten. Foto: Unsplash

Snerydning i alle byer i Danmark 

Heldigvis er Danmark godt forberedt på snevejr. Mange firmaer er klar til at rykke ud med kort varsel, så risikoen for glatte vej bliver holdt nede på et minimum. Det gælder i øvrigt for alle større byer som København, Århus og Aalborg.  

Hvis du sidder fast på Fyn og mangler nogle til at rydde sne for dig fast, så er Dit pålidelige snerydnings firma i Odense klar til klare opgaven for dig. Snevagten har mange års erfaring på bagen, når det kommer til snerydning. Og de rykker ud med meget kort varsel.  

Du skal huske, at har du ikke ryddet sne eller saltet glatte veje på din grund, så er det dig, der står med ansvaret, hvis der skal køres en eventuel erstatningssag. Derfor er det uendelig vigtigt, at du ved, hvem du kan ringe til, når vejret begynder at vise sig fra sin frosne side, og sneen daler let ned fra himlen. Når det kommer til snerydning kan man ikke være for godt forberedt.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *