Coaching

Har du brug for terapi ved en psykolog?

Annonce 

Der kan være mange forskellige årsager til, at du har brug for at starte i terapi ved en psykolog. Måske føler du, at du træder vande ift. en bestemt udfordring, konflikt eller måske har du følt dig ved siden af dig selv på det seneste. Det kan også være, at du mærker meget specifikke symptomer på stress eller angst, og at tiden er inde til, at du får hjælp til at komme videre. 

Uanset hvad der måtte fylde hos dig, så kan du altid kontakte en psykolog og få den hjælp, du har brug for. 

Hvor skal du starte i terapi? 

Et af de spørgsmål som formentlig melder sig, når du skal have hjælp er, hvor du skal starte i terapi. Der findes nemlig et bredt udvalg af psykologer du kan starte ved. Lad os derfor prøve at tage afsæt i, at du skal begynde i Århus terapi

Som det første kan du søge efter psykologer, som har erfaring med det, du ønsker hjælp til. Det kan nemlig være til din fordel, da psykologen kan være ekstra godt klædt på til at hjælpe dig videre. Skulle du have svært ved at sætte ord på det, du oplever, så kan du gå efter en psykolog, som arbejder bredere. 

En anden ting du kan kigge efter er, hvad psykologen vægter i terapien. Er det f.eks. prioriteret at alle forløb bliver skræddersyet, så du får hjælp, der er tilpasset til netop dig? Og gør psykologen meget ud af at skabe et trygt rum, hvor der er stor respekt omkring din situation og det, du oplever? Disse ting kan du ofte læse dig til på en psykologs hjemmeside, men det er ofte også noget, du hurtigt kan fornemme, når du starter i Århus terapi – lyt derfor ekstra godt til din mavefornemmelse. 

Hvis du starter med at forholde dig til de punkter, der er herover, så er der gode chancer for, at du kommer i det bedst mulige terapiforløb i Århus. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *