Find svarene du søger med orakel kort

Annonce 

Søger du svar på, hvordan du genfinder kreativiteten i dit liv, hvordan du håndterer en udfordring på hjemmefronten, på arbejdet, eller hvordan du i højere grad kan leve i overensstemmelse med det, der er vigtigt for dig? Så er der god grund til at tage orakel kort i brug. 

Det særlige ved orakel kort er, at du kan give dig den hjælp og guidance, du lige præcis har brug for. Det kommer vi også til at uddybe herunder. 

Sådan kan orakel kort give dig svar 

Det unikke ved orakel kort er, at hver enkelt kort har et særligt billede og tekst på. Og det er ud fra denne tekst, du bliver i stand til at finde svar på det, du søger. Du vil nemlig opleve, hvordan orakel kort kan tale forskelligt til dig, alt efter hvilket du trækker. 

Der findes mange forskellige orakel kort og ikke mindst varianter heraf. En af dem er HEL-kort, som er udviklet af psykolog Karin von Daler. Disse kort er en kombination af både videnskab, spiritualitet, tænkning, psykologi og kunst. De kan derfor også hjælpe dig med at skabe de nye vejen, du har brug for. Du kan se et udpluk af kortene på hendes hjemmeside, hvor du også ser anmeldelser af netop disse kort. 

Hvordan bruger du orakel kort? 

Det gode ved orakel kort er, at de er meget intuitive at tage i brug. Hvis du har kortene foran dig, skal du før du trækker et kort stille det spørgsmål, du ønsker svar på. Ved at tage et kort op, vil det hjælpe dig med, at du selv finder frem til det, du søger. Det vil derfor også være relativt nemt at tage kortene i brug – og det er et stort plus. Det gør det nemlig lettere i hverdagen at få hjælp til at besvare nogle af livets både store og små spørgsmål. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *