Digitale løsninger til at få din virksomhed ud over stepperne

Virksomheders software og IT-løsninger er nu til dags blevet til parametre der skal sikre konkurrencedygtighed og vækst. Du er måske nok bekendt med at der er mange gevinster at hente, ved at anvende den rigtige digitale løsning til din virksomhed?

Et hav af muligheder

De seneste par årtier har der været en eksplosiv udvikling i samtlige teknologiske brancher, hvilket har medvirket til et væld af digitale muligheder og løsninger. Det er næsten fantasien der sætter grænser for, hvor man kan indføre og implementere digitale teknologier. Der findes mange eksempler på brug af intelligente digitale løsninger indenfor forskellige anledninger på tværs af brancher i Erhvervslivet. Du kan, for eksempel, anskaffe dig et digitalt bogholdningssystem og gøre din økonomistyring mere effektiv, en app til bedre lagerstyring, 3D animation og print til produktudvikling, hjemmesider og webshops til online handel mv.

Det handler om at vælge ud fra kontekst

Der er et ocean af muligheder, men det vigtigste er at vælge de rigtige løsninger ud fra din virksomheds behov og kontekst. Det er ikke alle virksomheder der lige har brug dem samme IT-infrastruktur, hjemmesideopsætningen eller blockchain løsning. Det er heller ikke alle virksomheder der har samme budgetter eller menneskelige kompetencer.

Ikke alle er virksomheder er ens

Næsten alle virksomheders ’tech stacks’ skifter i takt med tiden, deres individuelle udvikling og de digitale løsningers levetid. Tech stacks er et engelsk udtryk for en virksomheds individuelle samling og brug af digitale teknologier. Herudover ligesom nogle virksomheder kommer til og andre bliver til fortid, gør det samme sig gældende for digitale løsninger. Det kan derfor kun anbefales at vælge ud fra egen kontekst.

Softwareudvikling kræver udviklere

Mange generelle digitale løsninger og særligt de fleste skræddersyet digitale løsninger, kræver softwareudvikling for at implementere løsningen. Softwareudvikling kræver oftest udviklere eller programmører til at udvikle løsningerne. Ikke alle virksomheder har IT kyndige ressourcer i form af en IT-afdeling eller særlige typer af udviklere in-house. Det kan derfor anbefales at søge hjælp hos eksterne IT-konsulenter og softwareudviklere til dine ønskede løsninger. Valget afhænger i de fleste tilfælde her af dit projekts omfang, budget, kontekst og udbyderens omdømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *