Ansøg uden at få afslag

Sponsoreret

Hvis man føler at man sidder i økonomiske vanskeligheder, men ikke har lyst til at blande flere ind i problemerne end højest nødvendigt, kan det sagtens ske at man går rundt og overvejer at optage et lån online og diskret. Men hvordan undgår man egentlig afslag.

En låneansøgning uden afslag kræver at du har sat dig ind i de krav der stilles til dig

Lån penge uden afslag på Billigzonen.dk, hvis du følger de grundregler der kan være for at optage lånet. Der findes heldigvis ikke så mange krav til dig som der findes låneudbydere og det kan derfor godt lade sig gøre at få sendt en låneansøgning afsted og ikke få et afslag tilbage.

Nogle af de krav der kan være til dig som er låntageren, er f.eks. at du ikke må være registreret i RKI. Hvis du er registreret i RKI, er udsigterne til at få noget som helst lån, desværre ikke til at få øje på. Det er en regel som alle långivere har og det er egentlig ikke nødvendigvis fordi at de selv ønsker denne regel, men fordi der for nylig blev lavet en lov om at der altid skal ske en form for kreditvurdering af en låntager, før at der kan komme et lån på tale.

Når sparegrisen er tom. Foto: Unsplash

Få et overblik over dine muligheder, før du beslutter dig

Lån penge på Billigzonen, hvis du ikke har andre muligheder og du absolut ikke kan undvære de ekstra midler. Grunden til at Billigzonen slet ikke er så tosset endda er, at der er tale om en sammenligningsside, hvor du bør gå i dybden med de krav og de omkostninger der er forbundet med hvert enkelt lån der er listet op.

Hvis du skal undgå at få afslag er det desuden også vigtigt at se på reglerne om minimumsalder. Uanset lånet vil der være et krav om at låntageren er mindst 18 år gammel og dermed myndig til at optage et lån. Nogle lån kræver at du er ældre end de 18 år som loven kræver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *